Gramafon nerede satılır istanbulda arkadaşlar
plakları nerede satılıyor
Ben Kadıköyde görmüştüm, Bahariyeye çıkarken. 2. el dükkanlar var balık restoranlarının üstünde. Avrupa yakasında hiç görmedim, bi oraya bak istersen.
d&r gibi büyük müzik marketlerde, tünel ve çiçek pasajındaki sahaflarda, kadıköy akmarda hammer müzikte, cihangirde deform'da çeşitli plaklar bulabilirsin. Ayrıca Türkiye'ye gönderi yapan birçok internet sitesi üzerinden plak satın alabilirsin.
beşiktaş çarşısının devamında bi dükkan var böyle antika tarzı şeyler satıyor orda gramofon görmüştüm plak da vardır mutlaka..
gittigidiyor.com'da da olabilir. ya da mudo concept mağazalarında gramofon olabilir (plak olmayabilir. hatta yoktur)
unkapanı'nda bir mekan vardı. sorarsan bulursun büyük ihtimalle.
taksim istiklal caddesinin oralarda bir pasaj vardı balık pazarının oradan giriliyor orda kesin plak bulursun, gramafon için üsküdar antikacılar çarşısına bak fiyatlar biraz pahalıdır ama benden söylemesi ;)
taksim thales bar yanındaki eski kitapçı dükkanında da bol bol plaklar bulunmaktadır.
gramafon ses kalitesi açısından zevk vermeyebilir eski tip kendinden amfili bir pikap ihtiyacını karşılar bence.biraz paran varsa galata kulesini az geçince hemen solda sadece eski radyo ve pikap satan küçük ama çok fazla ürünü olan bir dükkan var.retro havası olan dükkan yalnız köhne bir tane pikap tamircisi var o değil =)
peki pikap tamiri yapan bir yer?
arkadaşıma 2-3 hafta önce arızalı bi tane almıştık
yaptıracak yer arıorz
yanlış hatırlamıyosam, halep pasajının içinde girince sağ tarafta ilerde vardı bi yer hala satıyo mu bilmiyorum gerçi..
meydandan tünele doğru yürürken, tünelin oralarda sol tarafta bi mağaza vardı.. orada sanırım baya plak vardı.. bi de üsttekilerin dediği yeri ben de duymuştum önceden, balık pazarının ordaki, orda da baya varmış snrım..
kadıköy.de rexx.ten sağa dönüp sokağın sonuna doğru yürürseniz sağda bi plakçı vardı, hala var mı bilmiyorum ama
http://www.juno.co.uk/
buraya bakmanı öneririm, bu site bir çok dj tarafından kullanılan bir site, çoğu yeni parçaların plakları satılıyor.
merak ettim neden gramafon?
ıssız adamı ızleyıp ordan etkılenmıs olabılır..
orda ınsan gercekten plak dınleyesı gelıooo
hepiniz ıssız adam oldunuz
bence yemek yapmasını öğren, daha çok işine yarar
depoda bi yerde gramafonum olucaktı. iki üç sene once dinlerdim. zeki müren plakları baya da güzeldir, yanında bi duble rakı varsa tadından yinmez cikarip tamir edicektim, ıssız adama ozendi dicekler diye cıkarmıyorum ıh (((:
ohh gramofondan zeki müren bide yanında rakı
Teknikforum.com 2020 Beta
ZipTasarim.com