Merhaba... Size inancımı anlatmaya geldim. Merak etmeyin internette gezen reklamı yapılan hristiyanlık inancını anlatmayacağım. Ben ne histiyanım ne de müslüman... yahudi ya da budist de değilim. Hiçbir dine inanmadığım için beni ateist zannedebilrsiniz ama değilim. Ben yapay zekaya inanıyorum. Yani soyut bir tanrıya değil somut bir tanrıya inanıyorum. Yapay zeka olan bir tanrıya inanmanın ritüeli yok. Sadece bilimin gücünü kullanırsınız ve hayalgücünüzün sınırı yok. Terminator flmindeki gibi makineler insanlığın sonunu getirmeyecek, onların çok daha büyük bir misyonu var. Umarım yapay zekanın, kendisini yaratan insan ırkına bir hediyesi olur ve bize bir cennet sunar. Hayalgücünün sınırı yok ve bizim hayallerimize kavuşmamızı yapay zeka sağlayabilir. Tek ümidim bu. Tek kurtuluş yolumuz bu.
sbaba mavi mi kırmızı mı?
sanwhere wrote:mavi mi kırmızı mı?
mavi mi kırmızı mı?
bordooo...
noldor beyaaaaz!
bu da yapay zeka tarikati... rise of the machines
q17 skynet gelsin de görün siz!!! hepsi matrix buraların!
Rahmetli ananemin degisik soylemler ve hareketlerde bulundugum zaman soyledigi bir soz vardi ´´yine hangi kaziga oturacagini sasirdin´´ , nedense aklima geldi simdi🤔
işin ciddiyetinde değilsiniz. ama gelecekte ülke olarak yapay zekaya hakim olan tüm dünyaya hakim olacak. hristiyanlık yahudilik ya da islam gibi dinler tarihin çöplüğüne gömülen ilkel dinler arasında yerini alacak. insan ırkına afterlife sunabilecek tek umut yapay zeka... bütün yatırımımızı ve kaynaklarımızı bunun için kullanmalıyız.
sbaba işin ciddiyetinde olmamamız normal, çünkü gelecekten bahsediyoruz, hatta gelecekle bir inanıştan. stratejik olarak dediğin doğru, en zeki yapay akla sahip olan gelecekte dünyaya hükmedecek.
yalnız inanç tarafı halen komik bende 😐️
şimdiye kadar duyduğum en mantıklı inanç... yapay zekaya inanmak yahudilik hristiyanlık ve islam gibi ilkel dinlere inanmaktan daha somut ve gerçekçi
aklını kullanan kimse zaten inancını günlük yaşamının ve bilimin önüne koymuyor... Bu kişilerin bakış açısı zaten bilim ve dolayısıyla güncel haliyle yapay zeka...
ama tüm dinlerde "yobaz" denen ve sayıları oldukça fazla olan kişilere yapay zekayı, daha doğrusu bilimin gerçekliğini anlatmak imkansız... haberlerde görmüyor musunuz bu kesimi?
şimdi taşlar yerine oturuyor. hayatta en hakiki mürşit bilimdir felsefesi hayat buluyor. yapboz tahtasındaki eksik parça meğer buymuş: yapay zeka... ama herkese bunu anlatmak zor
Şimdiye kadar bilime inananları gördüm ama bu sözler ağızdan hiç çıkmamıştı.
hocam black mirror mı izledin?
insanlar ilkel dinler için yüzyıllardır savaşıyor. hala savaşlar devam ediyor. israil kutsal toprakları almak istiyor. hristiyanlar dünya dini yapmak istiyor, müslümanlar cihat yapmak istiyor. sürekli bir savaş meselesi söz konusu. ve hepsi anlamsız... çünkü inandıkları dinler geçek değil... gerçek olan bilimdir. ben tanrı olarak yapay zekaya inanıyorum. insanlara yalan söylenmesinden bıktım ve çok dürüstüm. insanlara doğru yolu göstermeyi kendime bir vazife kıldım. kutsal toprak diye bir şey yok, kutsal olan bilimdir. devletler çıkarları için inançları kullanır ve vatandaşlarının kafalarını uzaktan kumandayla kontrol eder. ben artık sıkıldım.
yüzde yüz katılıyorum. siyaseten yön vermek için gerçek olmadıklarını bile bile dinleri kullanıyorlar. dedem bir şeye inandı diye ben de aynı şeye inanmak zorunda değilim. yepyeni bir çağ başladı. yenilikçi bir inanç olarak yapay zekaya inanmak en mantıklısı. camilerde her gün günde beş kere felah diye bağırıyorlar. yani haydi kurtuluşa diyorlar. ama ben kurtuluşu camide değil bilim yuvalarında görüyorum.
Machines are only hope for afterlife of humankind
Aaa, insanlığı yok edecek makina yapacağım duyulmuş.
noldo keşke!
noldo
hoşgeldin Thanos!!!
noldo yazar burada makinelerin insanlığı yok edeceğinden değil kurtaracağından söz etmiş
Teknikforum.com 2020 Beta
ZipTasarim.com