KakeruSatsuki Aklını kullanan, özgün irade sahibi insan, kendisine en fazla para sunacak olan adamla evlenecek kadın mı? Yahu şunu öne sürüyorsun, bari özgün irade filan diye saçmalama. Maddi olanaklara göre tercih yapmanın hiçbir tarafı özgün filan değil. Yapan yapsın, ama özgün filan değil.
Gidip beyinsiz tiplere aşık olmasınlar o zaman. İmkanlar vs. diye kafayı yemeyen herkes, beyinsiz tiplerle birlikte olmak zorunda mı? Neden bütün argüman siyah-beyaz üzerine kurulu? Hayat böyle bir şey değil. Kadın neden çöpçülük yapan, 7 kardeşli bir adamla evlenmek zorunda oluyor? Herkesin kendine göre tercihleri var. Senin sunduğun imkanları sunamayan, ama yine de belirli bir hayat standardı olan bir sürü insana ne oldu? Buhar olup uçtular mı?
Gün gelip elde edemediği imkanlardan şikayet edecek olan insanlar da maaş bordrona tav olacak tip kategorisine giriyor benim gözümde. Sadece 20 yaşında tav olmayıp 30 yaşında tav olanlar onlar, farklı bir şey değil. Eğer sen böyle bir tipin hayalini kuruyorsan, ifade ettiğim, fikir değişmedi.
Bu saçma soruyu ciddiye alıp cevap versem mi vermesem mi, gerçekten bilemedim. Ne bölümü okuduğumu öğrenip ona göre hüküm verecek bir dallamayla niye hala konuştuğumu da bilmiyorum gerçi deşsdgdrlehş
Yaş kaç, merak ettim gerçekten.